Al bekend met e-liquid?

Sigaret

E-liquid is een vloeistof wat je in je elektronische sigaret doet. Een elektronische sigaret wordt voornamelijk gebruikt door mensen die willen stoppen met roken. De e sigaret bootst het roken na, waardoor het makkelijk is om uiteindelijk helemaal echt te stoppen. In zo’n sigaret zit een bepaalde vloeistof, waar de stoffen VG, PG en (optioneel) nicotine in zit. Je kunt de nicotine zelf doseren, je kunt bijvoorbeeld beginnen met 12 mg en dit afbouwen tot 3 mg. Ook kun je meteen beginnen met 0 mg nicotine, en genieten van de vele smaakjes die er beschikbaar zijn.

e-liquid

Wil je een e-smoker kopen?

Dan ben je hier aan het juiste adres! Voordat je begint met kopen is het belangrijk een paar vragen aan jezelf te stellen. Hoeveel wil je er minimaal voor uit geven? En heb je al een idee wat voor een model je wil? Eentje die veel damp produceert of juist weinig damp? Heb je een voorkeur voor specifieke smaakjes? Via de website kun je hier op filteren, zodat je snel bij de juiste bestemming komt! Zo kun je beginnen met je aankoop. Mocht je in de tussentijd vragen hebben, wees niet bang om ze direct te stellen aan onze klantenservice, we staan voor je klaar om je de juiste e-smoker aan te bevelen.

De stofjes PG en VG

Vloeistof

PG staat voor Propylene Glycole.  Dit stofje zorgt voor een zogenaamde throat hit. Dit is het gevoel wat je krijgt wanneer je een echte sigaret rookt. Deze basisstof zorgt daarmee ook voor de smaak. Je hebt maar liefst een keus uit 450 soorten smaken. Het stofje VG betekent Vegetable Glycerin en deze stof in de e-sigaret zorgt voor de hoeveelheid damp. Wanneer je kiest voor veel VG, houdt dat in dat je hele grote wolkjes hebt bij het inhaleren. De stof VG is fijn en zacht voor je keel.