As kettingen van UitvaartUniq.nl uitgelicht; De Zigzag

Met een assortiment van ruim 2.500 uitvaart artikelen, waaronder prachtige urnen, bijzondere assieraden en gedenkmonumenten voorzien wij in het realiseren van een tastbare herinnering aan uw overleden dierbare. Iedere week vertelt een medewerker van UitvaartUniq.nl wat meer over een specifiek product. Dit maal wordt er iets meer verteld over een bijzondere as ketting, de Zigzag inclusief ketting van 45 cm, vervaardigd uit 925 Sterling Zilver.

Uitvaart

Allereerst even de opmerking dat bij UitvaartUniq.nl onderscheid gemaakt wordt in as kettingen en ashangers. Dit zorgt nogal eens voor wat verwarring, maar in principe is het verschil heel duidelijk; Bij een asketting ontvangt u altijd een collier. Vaak betreft dit ook assieraden waarbij de hanger en de ketting echt in elkaar verwerkt zijn, dit geldt ook voor de Zigzas as ketting. Ashangers daarentegen kunt u separaat bestellen, maar natuurlijk kunt u bij UitvaartUniq.nl ook meteen een bijpassend collier ‘mee bestellen’, u vindt bij ons halskettingen van RVS, zilver en goud in diverse vormen, stijlen en uiteraard ook lengtes.

De ‘Asketting zigzag incl. ketting 45 cm – 925 Sterling zilver met zirkonia’ is een unieke en moderne ashanger met een holle ruimte voor een kleine, symbolische hoeveelheid as van uw overleden dierbare. Dit prachtige assieraad is vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver met zirkonia inleg en heeft een hoogte van 28 mm. De ‘Asketting zigzag incl. ketting 45 cm – 925 Sterling zilver met zirkonia’ valt op door haar unieke vormgeving en de zirkonia inleg maakt het geheel tot een schitterend en bijzonder sierraad. Het sieraad wordt inclusief een 45 cm lang zilveren collier (ketting) geleverd. Belangrijk om hierbij aan te halen is het feit dat de hanger voorzien is van twee elementen waaraan de ketting reeds bevestigd is, het betreft dus geen separate hanger inclusief ketting. Dit zorgt voor een prachtig afgewerkt geheel; Een bijzonder sieraard voor een dierbare herinnering.

 

Met een grote collectie prachtige assieraden bestelt u een as ketting online bij UitvaartUniq.nl!