Boekhouden kun je leren

Boekhouden

Boekhouden is voor mij nu een stuk makkelijker doordat ik een cursus hiervoor heb gevolgd. Sinds 2012 heb ik mijn eigen bedrijf en daarvoor besteedde ik het normaal uit. Ik vond dit eigenlijk altijd vrij duur, maar dacht dat ik het zelf niet zou kunnen. Toen ik laatst met een vriendin die ook zelfstandig onderneemster is hierover aan het praten was, raadde ze me aan om toch eens te kijken naar het zelf doen allemaal.

Aanrader van LoesBoekhouden

Mijn vriendin Loes raadde me dus aan om het boekhouden zelf te gaan leren. Zij had dit gegaan via Fabius Opleidingen en dat beviel haar erg goed. Toen ben ik eens gaan kijken of dat misschien ook iets voor mij zou kunnen zijn. Het sprak me meteen aan dat je er maar 1 ochtend of avond mee bezig bent per week. Ik heb het namelijk altijd erg druk, dus heb niet veel tijd om dat er nog bij te doen. In het weekend wil ik echt tijd besteden aan mijn gezin, dus dat het door de weeks was. Het lijkt natuurlijk erg duur om zo’n cursus in 1 keer te betalen, maar als je je bedenkt hoeveel je gaat besparen is het echt goedkoop.

ZenuwachtigBoekhouden

Ik vond het best wel spannend om te gaan beginnen. Ik ben zelf nooit goed geweest in wiskunde en rekenen, maar dat was helemaal niet erg gelukkig. Ik kon goed meekomen en had na de eerste les al meteen het idee dat ik goede dingen had geleerd die ik kon toepassen. Top dus!