Catering op wielen voor je feest

Personeelsfeestje plannen? Of wil je een verjaardag extra feestelijk maken met lekker eten? Denk dan eens aan de komst van een snackwagen. Dergelijke wagens zijn voor diverse gelegenheden te boeken en komen naar alle denkbare locaties in Nederland en België. Als je op de site van het bedrijf Snackmobiel kijkt, zie je meteen wat er allemaal mogelijk is.

Prijzen van de menu’s bij Snackmobiel

Je kunt kiezen uit verschillende menu’s met uiteenlopende prijzen. De prijzen zijn altijd per persoon. Je dient wel vanaf een minimumbedrag te bestellen maar aan dat aantal zit je natuurlijk al vrij snel als je een feestje viert. Wat is er allemaal mogelijk? Uiteraard voorziet de snackwagen, zoals de naam al doet vermoeden, in snacks en daar horen ook frites bij. Het is ook mogelijk om extra’s zoals een voor- of nagerecht erbij te kiezen. Belangrijk is dat je van tevoren ook bedenkt of je de gasten van één portie eten wilt voorzien of dat je graag wilt dat ze onbeperkt gebruik kunnen maken van de snackwagen. Hoe meer je erbij boekt, hoe hoger de prijs zal uitvallen.

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie kun je altijd eerst de website raadplegen, maar kom je er dan nog niet helemaal uit of heb je speciale wensen waar je graag even over wilt overleggen? Neem dan contact op met Snackmobiel. Als alles naar wens is kun je dan ook meteen overgaan tot het boeken van een wagen, zodat jij straks een feestje hebt waar de gasten nog lang over zullen praten.