Een begrafenisondernemer nabij Leusden

Na het overlijden van onze vader zijn wij bijzonder goed geholpen door de begrafenisondernemer Leusden. Vanaf het telefoontje van overlijden naar dit bedrijf kwam er een bijzonder vriendelijke man ons helpen met het regelen van de uitvaart. Onze vader was al een tijdje ziek en toch kwam deze dag als donderslag bij heldere hemel. Tijdens zijn ziektebed heeft onze vader al het één en ander op papier gezet, hoe hij zijn afscheid het liefste wilde hebben. Doordat Meijerink Uitvaartzorg een eigen uitvaarthuis heeft waar de overledene in opgebaard kan worden en waar de familie op een rustige manier afscheid kan nemen. 

Een emotioneel afscheid

Het was een mooie, maar bijzondere indrukwekkend afscheid. Dankzij de goed hulp van de begrafenisondernemer nabij Leusden werden de laatste wensen van onze vader uitgevoerd. De hele familie heeft op een mooie wijze afscheid van hem kunnen nemen. 

Omdat wij van tevoren een begroting hadden gekregen werden wij als familie, na het afscheid van onze vader niet verrast met een hoge rekening. Maar dat zijn zaken die pas later aan de orde komen, eerst maar eens de tijd nemen om het verlies van onze vader te verwerken. Het afscheid was in ieder geval zeer indrukwekkend en mooi.