Efteling aanbieding bij Hotel Waalwijk

Bent u opzoek naar een hotel die een Efteling aanbieding biedt. Hotel Waalwijk, andere naam voor Hotel de Kroon biedt het u aan. Dit hotel geeft u alle rust, zelfs met de kinderen erbij. Voor de kinderen valt er genoeg te doen, zo zijn er speelruimtes voor kinderen in het hotel te vinden. Ook is er een GuestHouse Kitchen, een plek waar u zeer lekker kunt eten. De mogelijkheid is er ook om lekker in het hotel te blijven en eten te laten bestellen. Voor de mensen die zin hebben in een drankje is er een bar in de Kroon, deze is tot 22:00 open. Wilt u het nou later maken kunt u altijd langs in het GuestHouse hotel waar de bar tot 24:00 open is.

Hoe werkt de Efteling aanbieding

De aanbieding combineert een bezoek aan de Efteling en een overnachting in het Hotel de Kroon. Er zijn priv├ę parkeerplekken voor u vrijgemaakt, hier kunt u de auto het hele verblijf laten staan. Natuurlijk kunt u ook bij het hotel gezellig ontspannen, u zult zich hier niet vervelen. Met de Efteling en een dorp op loopafstand is er altijd wel wat te doen.

Wilt u meer te weten komen over de producten en diensten die Hotel de Kroon u te bieden heeft? Neem dan contact op via de website of neem even de tijd om hun website te checken.