Een eigen eetdagboek bijhouden

eetdagboek bijhouden

Tegenwoordig moet ik een eigen eetdagboek bijhouden.  Niet omdat ik dat zo leuk vind, maar het is puur om te zien wat ik allemaal naar binnen werk. Vaak eet ik uit verveling en let niet op de voedingswaarden van bepaalde producten. Zo moet je natuurlijk opletten om niet teveel suiker naar binnen te krijgen,. maar ook calorieën kunnen ertoe leiden om aan te komen. Om een beetje af te vallen en te letten op wat ik allemaal eet, ben ik bij Gezond West terecht gekomen. Hier werd mijn gehele voeding en bewegingspatroon onder de loep genomen en daar kreeg ik al te horen dat er veel werk aan de winkel was.  eetdagboek bijhouden

Afvallen, dankzij een  eetdagboek bijhouden

Eindelijk was ik erachter gekomen, dat mijn levensstijl echt niet meer zo door kon gaan. Ik at wanneer ik trek had en vaak was dat alles, behalve gezond eten. Nadat ik een afspraak bij Gezond West had gemaakt, is het balletje aan het rollen gegaan. Als eerste moest ik een eigen eetdagboek bijhouden. Hierin moest ik elke keer precies in schrijven wat ik at. Naarmate de tijd vorderde kreeg ik in de gaten welke voeding wel goed voor mij waren. Op deze manier lukte het mij, om heel wat kilo’s af te vallen.