Ford Raptor F150

Laatst was het dan zo ver, ik kocht eindelijk de Ford Raptor F150. Ik was al een poosje aan het sparen en ik moet bekennen, het is echt een geweldige wagen. Super groot, ruimte voor alle spullen en op de achterbank kan drie man makkelijk zitten. Super handig want naast de mooi heb ik hem ook gekocht voor het werk natuurlijk. In tegenstelling tot het oude model heeft de nieuwe Raptor een twin turbo 3.5L V6. De oude had een 6.2L V8 hij slurpt dus een stuk minder wat wel fijn is in dit land. Als je in de auto zelf zit hoor je de motor wel al moet ik zeggen dat de V8 wel een leuker geluid maakte.

Offroad

Natuurlijk moest ik de Ford ook even off-road testen, het is namelijk een off-road pickup truck dus ging ik even de wildernis is. Nou ja, wildernis heb je in Nederland niet natuurlijk maar er zijn genoeg plekken waar je even van de weg af kunt om je off-road skills te testen. Voor zo een grote en zware wagen moet ik zeggen dat ze prima vooruit komt in gras, zand, modder en ook heuvels zijn geen probleem. Zelf met een kleinere motor dan de voorganger had ik het idee dat de nieuwe F150 beter presteerde dan de oude. Een ware aanrader deze auto, als je van groot en krachtig houd.