G4S Twente, een professionele training

G4S Twente

Wat zijn wij blij dat wij onlangs gebruik hebben gemaakt van de training van G4S Twente. Een aantal personeelsleden van ons bedrijf hebben een BHV certificaat in hun bezit. Zij moeten deze training om de twee jaar steeds herhalen. Ik vind het belangrijk dat mijn personeel dit ieder jaar doet. Omdat ik niet tevreden was over het bedrijf waar mijn personeel de vorige keer hun training had gevolgd, ben ik gaan kijken naar een ander bedrijf. Via een tip van een zakelijke kennis kwam ik terecht bij het hierboven genoemde bedrijf. Ik ben gelijk op de website van dit bedrijf gaan kijken voor meer informatie over de cursussen.

G4S Twente

G4S Twente geeft een goede BHV cursus

Bij dit bedrijf kan jij terecht voor diverse trainingen. Wij hebben gekozen voor de herhalingstraining voor BHV. Deze is wat meer praktijk gerichter dan de gewone BHV cursus. Ook hebben wij gekozen om een aantal medewerkers een EHBO training te laten volgen. De training van bedrijfshulpverlener wordt gegeven in Deurningen, wat gelegen ligt tussen Hengelo en Enschede. Op de locatie is een groot trainingscentrum ingericht waar realistisch geoefend kan worden. Dit sprak ons erg aan, want dat had het vorige bedrijf waar mijn personeel heen is geweest niet.

G4S Twente

Zeer tevreden over de training

In het trainingscentrum worden diverse onderdelen geoefend. Hierbij kan jij denken aan het bestrijden van brand, communicatieoefeningen en het bieden van eerste hulp. De cursus duurt één dag en is goed verzorgd. Ook wordt er door hen een goede lunch verzorgd. Ik heb de medewerkers online aangemeld voor de training. De EHBO training duurt vier dagen en aan het einde van de training wordt er een erkend Oranje Kruis certificaat overhandigd. Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op de website van deze onderneming. Wij kunnen zeker G4S Twente aanraden.