Goede natuurlijke haarverf gezocht

Mij is me toch iets overkomen waardoor ik met een doek over mijn hoofd verder ben gaan zoeken op het internet naar hulp!

Ik had namelijk onlangs mijn haren geverfd met een kleurverf welke ik normaliter nooit heb. Echter waren deze nu in de aanbieding wat voor mij het proberen waard is. Helaas is de kleur anders uitgevallen als dat het de bedoeling is! Uiteindelijk heb ik een kapper bij ons in de buurt gevonden die mij graag gelijk wilde helpen. Door mijn haren te ontkleuren en het in de juiste kleur te brengen kon ik er goed voor zorgen dat het weer de juiste kleur krijgt. Zo heeft ze mij het advies gegeven om eens te zoeken naar natuurlijke haarverf. Met natuurlijke verf kan je er goed voor zorgen dat het ook geen schade kan brengen aan je haarwortel. Je zit er immers niet op te wachten dat je haren uitvallen omdat je het verft toch?

knipsel-201x300

Bij Thamara Jane Hairfashion is het mogelijk om je haren te laten verven met natuurlijke producten. Sinds dat ik het weet hoef ik me in ieder geval geen zorgen meer te maken dat ik nog eens een vreemde kleur ga krijgen.