Goedkoop Dutchebike online bestellen

Je kent vast het merk Dutchebike wel, dit is een Nederlands merk dat elektrische fietsen maakt van hoge kwaliteit met een prijs die iedereen kan betalen. Bij Fast & Furious kun je online goedkoop een Dutchebike bestellen, het is zelfs mogelijk om een leasecontract af te sluiten. Op deze pagina kun je meer lezen over dit Nederlandse merk, en we geven je wat advies om de keuze voor de juiste eBike wat eenvoudiger te maken.

Bekijk direct alle modellen in de webshop van Fast & Furious, hier kun je snel een Dutchebike leasen of kopen.

Nederland, fietsland!

In Nederland wordt meer gefietst dan waar ook ter wereld. We beschikken over goede fietspaden, en we staan bekend om onze kwaliteitsfietsen. Dutchebike is een specialist in elektrische fietsen, en ontwerpt fietsen die perfect aansluiten op de wensen van de klant. De onderdelen worden met grote aandacht uitgekozen en in Veldhoven gemonteerd en gecontroleerd. Dutchebike kiest niet zomaar leveranciers, ze gaan daarbij nauwkeurig te werk. We zijn als Fast & Furious trots dat we deze eBikes mogen leveren.

Goedkoop Dutchebike online bestellen

Dutchebike voor iedereen

Alle eBikes die je van Dutchebike kunt aanschaffen zijn voorzien van een krachtige motor die tot 25 km/u trapondersteuning geeft. De motor is in het voorwiel geplaatst, je hoeft geen helm te dragen en een kentekenregistratie is ook niet vereist. Dit merk houdt de prijzen bewust laag met veel aandacht voor de kwaliteit, zo is er voor iedereen een geschikte elektrische fiets beschikbaar. Dit uit zich ook in een breed scala aan modellen.

Grote keuze aan eBikes

Voor stadsrijders die voor een scherpe prijs toch goed willen fietsen is de City ideaal, voor mensen die vaak lange ritten maken is de Touring een prachtige eBike. Daarnaast zijn er ook speciale modellen zoals de Mama eBike waar je met gemak twee kinderen op kunt vervoeren, en de Triple met drie wielen waarbij je niet meer hoeft af te stappen bij het stoplicht.

Goedkoop een Dutchebike kopen

Je wilt kwaliteit maar niet teveel uitgeven, dat begrijpen we helemaal. Daarom levert Fast & Furious dit merk, alle modellen bieden optimaal waar voor hun geld, en zijn uiterst betrouwbaar. Ga je lange afstanden fietsen? Dan kun je direct een accu met hogere capaciteit erbij bestellen. Wil je liever betalen in termijnen? Ook een Dutchebike leasen is mogelijk bij Fast & Furious.

Bekijk direct het complete assortiment Dutchebike elektrische fietsen in de webshop van Fast & Furious, neem voor vragen gerust even contact met ons op.