Goosecraft Outlet

Wil jij graag rondlopen in een outfit van Goosecraft maar vindt je het toch echt te prijzig? Neem dan een kijkje bij de Goosecraft Outlet op To Be Dressed.

Over Goosecraft

Het bedrijf Goosecraft is een puur Hollands kledingbedrijf die mooie leren jassen produceert. Dit bedrijf is opgericht in 2006 en gaat al geweldig sinds het begin. Kwaliteit is het aller belangrijkste dus het is vanzelfsprekend dat Goosecraft alleen de allerbeste leerproducten gebruikt. Dat maakt het al snel wat duurder, Gelukkig is er een Goosecraft Outlet bij To Be Dressed. Het voordeel is dat deze producten een ontzettend lange levensduur hebben. Het is namelijk zo dat leer vaak mooier wordt in de verloop van tijd. Ze verkopen een groot assortiment aan producten dus iedereen kan stralen in een mooie jas van Goosecraft.

Eigen ervaring

Zelf heb ik onlangs een jas uit de Goosecraft Outlet gekocht en ik ben verliefd! De jas geeft mijn outfits een bepaalde uitstraling die geen andere jas kan geven. De jas past bij al mijn outfits dus het is het geld zeker waard. Ik heb eerst lang getwijfeld om een van deze jassen te kopen vanwege de prijs. Toen vertelde mijn beste vriendin mij over To Be Dressed en ik moest gewoon kijken. En ja hoor ik vond de jas die ik altijd al wilde, maar dan met een grote korting. ik twijfelde geen seconde langer en ik heb hem meteen in huis gehaald.

Wil jij ook een mooie leren jas van Goosecraft? Neem dan een kijkje op de website van To Be Dressed!