Het is weer tijd voor het rokjes seizoen!

natuurlijke gezichtsverzorging 1

Het wordt langzamerhand weer beter weer wat betekent dat het tijd is om je leukste rokjes uit de kast te trekken! Maar wat hoort er nou allemaal bij het dragen van het perfecte rokje? Er zijn heel veel elementen die van belang zijn om de ideale look te bereiken. Een van deze elementen is het hebben van prachtige benen onder je rokje zodat je helemaal de show kunt stelen. Het is vervelend wanneer je last hebt van eczeem en je daardoor misschien plekjes op je benen hebt. Maar hiervoor kan een goede eczeem creme werkelijk een uitkomst zijn. Op deze manier kun je alsnog stralend de deur uit gaan!

Zorg goed voor je gevoelige huidje

Zoals eerder benoemd is het hebben van mooie benen erg fijn wanneer je een kort rokje draagt. Een droge huid met schilfers is te voorkomen door het gebruiken van een goede voedende crème of een eczeem creme die hier speciaal voor is gemaakt. Wanneer je buiten loopt met je blote benen in de zon of in de wind is het namelijk extra belangrijk dat je je huid extra beschermd tegen invloeden van buitenaf. En dit gaat natuurlijk gepaard met een goede voorbereiding. Denk hierbij aan het gebruiken van een zonnebrandcrème die schade van de warme zonnestralen voorkomt en ook aan het voorkomen van een droge huid met een bodylotion of een andere crème.

Bepaal welk soort rok bij je past

Nu je je benen helemaal voorbereid hebt door een goede crème aan te brengen en zonnebrandcrème is het tijd om te bepalen wat voor soort rokje je gaat dragen. En de keuze is natuurlijk reuze! Je kunt kiezen voor een lange rok die tot de enkels komt, dit staat meestal leuk wanneer de rok lekker luchtig is en je naar het strand gaat of bij een bohemian Ibiza look. Verder zijn er ook rokken die net tot boven de knie komen die misschien beter bij jou passen. Omdat je zo net wat meer van je benen laat zien geeft het net een wat meer speelse look. En anders heb je natuurlijk het klassieke korte rokje dat op zoveel verschillende manieren gecombineerd kan worden. De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos!