Ik sport bij Sportcentrum Alphen!

Sportcentrum Alphen

Ik sport bij Sportcentrum Alphen en heb het daar erg naar mijn zin. Sporten is één van de dingen die ik graag doe in mijn dagelijks leven. Ik vind het namelijk belangrijk om voldoende te bewegen, voor mijn gemoedstoestand en mijn gezondheid. Ik ga gerust na een drukke dag op het werk langs de sportschool  om een uurtje te sporten. Daarna plof ik zonder schuldgevoel op de bank, voldaan en tevreden! 

Sportcentrum AlphenLeuke en motiverende groepslessen

Het fijne aan sporten bij Sportcentrum Alphen is dat ze diverse sporten onder één dak aanbieden. Ik volg de groepslessen, maar je zou bijvoorbeeld ook ervoor kunnen kiezen om zaalvoetbal te beoefenen of zaalhockey, badminton en tennis. Zo is er voor iedereen wel een sport te vinden die bij hem of haar past. Ik vond het in het begin best wel een grote stap om te gaan sporten, want ik had nog nooit eerder zo actief gesport. Mijn conditie was erg slecht en ik was bang dat ik het niet zou trekken, daarnaast kamp ik al jaren met wat overgewicht waar ik graag vanaf wilt. Toen ik daar voor het eerst kwam op de sporten, was iedereen erg aardig. Tijdens de kennismaking kreeg ik een uitgebreide rondleiding en stelde ze mij vragen over mijn dagelijks leven en mijn doelen. Ik wil graag meer conditie opbouwen en afvallen. Daarom kreeg ik de tip om minimaal 3 keer in de week te gaan sporten, zo behaal je sneller resultaat. Ik ben alle groepslessen gaan volgen om erachter te komen welke het beste bij me past en wat ik leuk vind. Dansen is iets waar ik enorm veel plezier aan beleef, toen ik erachter kwam dat deze sportschool een les Dance-Fit heeft, was ik meteen al enthousiast. Deze les volg ik dus ook wekelijks, daarnaast kwam ik erachter dat ik xcore ook erg leuk vind, dus deze les volg ik ook.

Al 3 kilo kwijt!Sportcentrum Alphen

Ik sport nu al een tijdje bij deze sportschool! Ik ben erg tevreden en ik ben al ruim 3 kilo kwijt. Het begin is er! Door de leuke lessen en de aardige instructeurs is het sporten prima vol te houden, je wordt door de les gesleept door middel van opzwepende muziek en motiverende woorden. Ben je op zoek naar een sportschool? Dan kan ik Sportcentrum Alphen zeker aanraden!