Klimgordel kopen doe je makkelijk bij VDSTEENXXL

klimgordel

klimgordelEen goede klimgordel kan je bij VDSTEENXXL vinden. Hier hebben zij een zeer groot assortiment, dat voor elke bezigheid wel een gordel te vinden is. Zij hebben hier hele harnassen, maar ook gordels met een zitplank. Vooral het laatste model sprak mij bijzonder aan. Je kan dan veilig aan een gevel hangen, hierbij kan je dan zitten,. Voor mij is dat een geweldige oplossing, vooral omdat ik vaak in bomen aan het klimmen ben. Niet alleen voor mijn werk, maar ook vaak voor in de vrije tijd. Tijdens mijn werk ben ik druk bezig om bomen te snoeien. Het is hierbij de bedoeling om een boom in te klimmen en takken te verwijderen. Omdat ik als professioneel dit vaak doe, word ik regelmatig door familieleden en vrienden gevraagd. Zij willen dan een boom wat kortwieken, maar durven hier zelf niet in te klimmen.

Een zeer goede klimgordel gekocht met een zitplank

Omdat ik zowel voor mij werk als ik in mijn vrije tijd, vaak in bomen zit, was ik op zoek naar een klimgordelstevige klimgordel. Een normale gordel zorgt ervoor dat je niet naar beneden kan vallen. Hiervoor zit je dan vast aan een lijn en ander materiaal. Omdat ik vaak op zeer hoge hoogtes werk, was het mij opgevallen dat dit best wel vermoeiend kan zijn. Je hangt echt in de touwen en dat is best wel zwaar. Toen ik op een gegeven moment op zoek was naar een andere gordel en een model met een zitplank voorbij zag komen, was ik verkocht. Dit was precies het model waar ik al jaren op zoek naar was. Meteen heb ik deze besteld, want dat is hier mogelijk. Je kan via de webshop al het materiaal bestellen. Lekker makkelijk en je hoeft de deur hier niet voor uit te gaan. Interesse, kijk dan maar op deze website.