life coach in Den Haag: rust en orde

life coach in Den Haag

Ben jij op zoek naar een goede life coach in Den Haag? Dan zit jij bij de onderneming Jennifer Virginia aan het goede adres. Al heel lang voelde ik mij erg onrustig. In het verleden heb ik heel veel meegemaakt, waarvan veel mij nog steeds achtervolgt. Ik wist dan ook dat deze onrust hier een grote gevolg van was. Het werd tijd dat ik hier hulp voor ging zoeken. Zo ben ik gaan kijken op het internet naar wat voor mij geschikt zou zijn. Na meerdere pagina’s te hebben bekeken,kwam ik terecht op de website van deze begeleider. Zij biedt een één op één coaching aan.

life coach in Den Haag

 

Dankzij de life coach in Den Haag beter in mijn vel

Deze begeleider gebruikt een aantal hulpmiddelen om het einddoel te bereiken. Zo wordt er ook gebruik gemaakt van spirituele principes. Zelf heb ik een Ayahuasca ceremonie bijgewoond. Tijdens deze ceremonie wordt de Ayahuasca drank gedronken. Deze drank wordt al duizenden jaren gebruikt voor zijn helende werking. Een medicijnen voor lichaam en geest. Tijdens de ceremonie ga jij een innerlijke reis maken, die er voor zorgt dat jij gaat zien wie jij echt bent. Ook wordt er aan de slag gegaan met de problemen die jij ervaart. Er kunnen veel emoties vrij komen tijdens deze reis, maar met de goede begeleiding van deze life coach in Den Haag kan jij deze goed verwerken en loslaten.