Door middel van cosplay een act opvoeren

cosplay

Cosplay, heeft mij altijd bijzonder aangetrokken. De mogelijkheid om door bepaalde kleding aan te trekken, een personage uit te beelden. Vaak ben ik ook te vinden op feesten zoals het Castlefest. Hier kan ik mij helemaal lekker laten gaan, Ik kleed mij dan vaak als een personage, meestal als een vrouw uit de middeleeuwen. Geweldige kleding trek ik dan aan, vaak met een korset en een lange rok en daarop een mooie jasje. Normaal had ik hier iemand voor die deze kleding voor mij maakte, maar na haar verhuizing is dit niet meer mogelijk. Daarom was ik op zoek gegaan naar een oplossing, want ik moest en zal naar zo een feest gaan.  cosplay

Wederom een geweldige cosplay meegemaakt

Omdat eerdaags weer een geweldig feest, een cosplay, in ons dorp wordt gehouden, was ik op zoek naar een passend kostuum. Diegene die dit altijd voor mij maakte, was verhuisd en daarom moest ik naar een ander alternatief zoeken. Toevallig kreeg ik de naam van Unicorns with Dragonwings door. Meteen heb ik op hun website naar de mogelijkheden gekeken en ik was meteen verkocht. Wat hebben zij hier geweldige modellen op staan, hier kan je de mooiste magische kostuums zien met bijpassende hoofd deksels.