Nog meer gemak met een Dolly bakfiets

Bakfiets elektrisch

Het rijden op een bakfiets van Dolly is al een feest op zich, maar met een bakfiets elektrisch wordt het alleen nog maar eenvoudiger. Waar je de bakfiets ook voor gebruikt, de krachtige accu brengt je overal naartoe. Of het nu iets wegbrengen is naar vrienden of de kinderen uit school halen. De kunststof bak is ruim en kun je voorzien van nuttige en effici├źnte accessoires waardoor de bakfiets nog veelzijdiger wordt. De trapondersteuning loodst je door landwegen en stadsverkeer heen.

Bakfiets elektrisch

Optimaal ontwikkelde bakfiets

Bij de bakfiets elektrisch is er niet zomaar iets gemaakt, na jaren van ontwikkelen en testen is het perfecte exemplaar samengesteld. De kwalitatief hoogstaande materialen zorgen ervoor dat alles op elkaar afgestemd is. De bak die zeer veelzijdig is kan na gebruik aan een tweede leven beginnen. De bak is uitgevoerd met prachtige ronden hoeken voor het comfort, dubbelwandig voor de veiligheid. De fiets is ook niet zwaar, bij het ontwikkelen is gebruik gemaakt van de lichtste materialen. Vandaar dat de bakfiets zo eenvoudig en wendbaar is te hanteren.

SONY DSC

Veiligheid voorop bij Dolly

Veiligheid in het verkeer is natuurlijk iets waar je niet aan ontkomt bij het ontwikkelen en ontwerpen van een bakfiets elektrisch. Met de bak die dubbelwandig is en voorzien van grote veilige ronde hoeken zit het wel goed, maar ook als je plotseling moet remmen kom je niet in de problemen. Met de schijfremmen sta je in een seconde stil met de bakfiets. Ook aan het comfort is gedacht, in de webshop van dolly-bakfiets.nl kun je verschillende accessoires kopen die jouw rit met de bakfiets nog leuker maken. Van een heerlijk zitkussen tot een regentent om altijd droog in de bak te kunnen zitten.