Online een postzegelhandel gevonden

Als verzamelaar ben ik altijd op zoek naar een postzegelhandel. Het maakt mij niet uit waar deze mag zitten, ik reis er graag heel Nederland voor door. Maar nu heb ik toch iets gevonden en dat scheelt mij heel veel tijd en reisgeld. Via Joke van den Berg, een handelaar in dit soort zegels, bestaat er nu ook de mogelijkheid om deze online te bestellen. Zo scheelt het weer tijd om te zoeken en weet je zeker of deze er wel of niet is. Tevens kan je aan haar ook de vraag stellen om naar een bepaald merk op zoek te gaan.  

Mijn verzameling bijna compleet

Sinds ik de mogelijkheid van de postzegelhandel heb gevonden, is het mij bijna gelukt om mijn verzameling compleet te krijgen. Al een tijd was ik op zoek naar een bepaald model, maar op de één of andere manier kon ik die niet in mijn bezit krijgen. Omdat Joke veel meer ervaring heeft op dit gebied en precies weet waar je dit kan zoeken, is zij voor mij aan de slag gegaan. Nog geen week later kreeg ik al een bericht dat zij mijn ontbrekende puzzel stukje al had gevonden. Helemaal blij heb ik deze aan mijn verzameling toe kunnen voegen.