Op zoek naar leuke activiteiten in Deventer

Ik werk sinds een aantal jaar bij een bedrijf in Deventer. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk en ik heb ook een erg goede en hechte band met mijn collega’s We wilde voor dit jaar een leuk en origineel teamuitje organiseren. Daarom ging ik toen ik thuis kwam van het werk op het internet op zoek naar activiteiten Deventer.


Goede website

Toen ik op het internet op zoek ging  naar activiteiten Deventer kreeg ik super veel zoekresultaten. Ik had een aantal websites met elkaar vergeleken en ik kwam uiteindelijk terecht op de website van escape room Deventer. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en over wat een escape room nou precies inhoud. Na het lezen van de informatie die vermeld staat op de website was ik erg enthousiast geworden en leek het mij een erg leuk idee om samen met mijn collega hier naar toe te gaan. Ik heb het vervolgens aan mijn collega’s voorgelegd en het leek hen ook een super leuke ervaring. Sommige puzzels waren erg moeilijk op te lossen wat natuurlijk super leuk was. We hebben met z’n alle een erg leuke dag gehad en we raden het daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar een leuk dagje uit.