Palletstelling

Palletstelling heeft veel voordelen. Deze stellingen zijn namelijk zeer veelzijdig inzetbaar en geschikt voor de opslag van vele soorten producten. De palletstelling is een ideaal opslagmedium gebleken, vooral op het gebied van veiligheid en overzichtelijkheid. Ze kunnen namelijk worden gebruikt volgens de methode waarbij elke bak onmiddellijk toegankelijk is. Onze legborden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en draagvermogens zodat u de beschikbare ruimte optimaal kunt benutten. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw palletstellingen te verrijken met diverse accessoires, om uw magazijn- en beveiligingstoepassingen volledig te kunnen bedienen.

Pas palletstellingen toe:

U kunt de pallet met de goederen eenvoudig op de palletstelling plaatsen. Zo creƫer je een opgeruimd en overzichtelijk magazijn. Doordat je met palletstellingen op redelijk grote hoogte kunt werken, kun je veel ruimte besparen en zijn ze erg makkelijk in gebruik, zoals stapelaars en palletwagens in magazijnen. Naast pallets kunt u natuurlijk ook bulkgoederen in palletstellingen plaatsen door het plaatsen van dekken of roosters.

Installeer palletstellingen:

Palletstellingen behoren tot de best verkochte magazijnstellingen. De P90 palletstelling is overal inzetbaar en heeft diverse accessoires. Hierdoor is hij altijd aan te passen aan uw wensen en is het dus de beste oplossing voor statische en dynamische palletopslag. U kunt op elk moment het palletrek kopen dat u zoekt. Zo leveren wij meestal palletstellingen met een hoogte van 255cm tot 555cm. De lengte van de balk varieert ook sterk en het draagvermogen van het frame kan oplopen tot 2500 kg.


Bent u op zoek naar nieuwe of gebruikte specifieke palletstelling? En ben je benieuwd of we ze aanbieden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!