Parasol horeca besteld

Sinds kort ben ik werkzaam bij een zeer gezellige restaurant in Nijmegen. Iets wat ik met enorm veel passie doe en dit hopelijk ook een lange tijd mag blijven doen! Echter viel het mij op dat de gasten op het terras het niet bepaald lekker vinden om pal in de zon te moeten zitten. Doordat ze vaker de schaduw opzoeken wisselen ze geregeld van tafel en dat vind ik aardig vervelend. Je moet namelijk een hoop gaan omzetten om geen fouten te maken. Nu dat ik dit tegen mijn werkgever had gezegd was hij er al van op de hoogte. Hij was namelijk aan het zoeken naar een parasol horeca om te gebruiken. Zo konden de gasten namelijk gemakkelijk onder de parasol plaats nemen zonder last te hebben van de zon. Dit houdt natuurlijk in dat ze zonder meer kunnen genieten van het diner. Geen tafels welke je moet wisselen of wat dan ook! Ideaal!logo (1)Ik heb voorgesteld om mijn werkgever mee te helpen met het zoeken naar een nieuwe parasol. Gelukkig stemde hij hier mee in waardoor ik die dag nog op het internet ben gaan zoeken naar een bedrijf die dit verkoopt. Er zijn natuurlijk een tal van dingen waar ik rekening mee diende te houden alvorens ik iets zou aanraden.