Rijlessen in Lelystad volgen

Rijschool

Woon je in Lelystad? Wil je rijlessen in Lelystad volgen? Bij Learn To Ride kun je heel fijn lessen. Johan, de oprichter, is bekend in de omgeving en kan motor en auto rijlessen geven. Het sprak de mensen aan dat hij ervaren was en rechtdoorzee. Hij is hierdoor ook sterk gegroeid en ook theorielessen gaan geven. Communicatie is heel belangrijk bij Learn To Ride en ze zijn altijd bereid om afspraken te maken. Learn To Ride staat voor geduld, kwaliteit en flexibiliteit. Je kunt voor alles bij ze terecht: de financiƫle kant, de lespakketten, lestijden en begeleiding, noem het maar.

Rijlessen in Lelystad
Volg rijlessen bij Learn to Ride.

Rijlessen in lelystad voor starters

Learn To Ride lessen zijn ook zeker geschikt voor starters maar ook voor gevorderden. Nog geen rijervaring? Maakt niet uit! Je begint bij de basis en alles wordt rustig voor je uitgelegd en zo werk je samen met de instructeur naar een hoger niveau. Heb je al enige ervaring? Door bijvoorbeeld lessen ergens anders gevolgd te hebben of op een andere manier. Dan gaat je proces natuurlijk wat sneller. Ook als je niet zo vaak in de auto stapt maar wel weer wilt. Dan is er een handige opfriscursus! Je verkeersinzicht wordt dan weer even opgepoetst en alle aspecten van het autorijden komen weer eens aan de orde.

Motor

Motorrijlessen

Johan is begonnen met Learn To Ride door motorrijlessen te geven. Dit is dan ook zijn grote passie. De lessen duren 120 minuten en je gaat je eerst richten op het besturen van de motor maar later ook zeker op het inschatten van verkeerssituaties. Per persoon verschilt het hoeveel lessen er nodig zijn maar de meeste hebben tussen de 15 en 25 uur nodig. Twijfel je of motorrijden iets voor jou is? Geen probleem! Learn To Ride heeft een proefles van maar liefst 90 minuten. Zo heb je de tijd om er achter te komen waar je staat en of je je wel prettig voelt op de motor.