Rijschool in Maastricht voor je rijbewijs B

Rijschool Maastricht

rijschool maastrichtOp zoek naar een rijschool Maastricht? Zelf heb ik op een prettige én snelle manier mijn rijbewijs B gehaald bij rijschool Osseforth. Ik kan deze rijschool dan ook van harte aanbevelen.

Deze rijschool in Maastricht heeft professionele rij-instructeurs

Misschien heb je de opvallende rode lesauto’s van Osseforth al wel eens zien rondrijden. Deze rijschool Maastricht is dan ook behoorlijk bekend in de regio en daarom besloot ik mijn rijlessen hier te volgen. Ik ben eigenlijk enorm tevreden met hoe dit is verlopen. Mijn rij-instructeur was professioneel, geduldig en nam altijd de tijd om mij iets uit te leggen. Hierdoor kon ik in mijn eigen tempo leren rijden en zat ik altijd met een rustig gevoel achter het stuur.

Altijd inzicht in je voortgang

Wat ik daarnaast prettig vond, was de gratis rijles app van deze rijschool. Zo kon ik op mijn telefoon altijd mijn gegevens inzien. Zo wist ik precies wanneer mijn volgende rijles was, maar ik kon ook inzien wat de voortgang was. Ik had namelijk gekozen voor een voordeelpakket. Dit pakket bestond uit 25 rijlessen, inclusief proefexamen en rij-examen. In de app kon ik precies zien hoeveel rijlessen ik nog tegoed had. Zo weet je precies wanneer je mag afrijden en kun je nog werken aan bepaalde punten die nog beter kunnen. Dankzij de goede begeleiding van de rij-instructeur ging ik goed voorbereid en zelfverzekerd het examen in en ik slaagde dan ook in één keer voor mijn rijbewijs B!

Rijschool MaastrichtInschrijven voor een proefles

Wil je eerst kennismaken met deze rijschool in Maastricht om te kijken of het iets voor jou is? Dat kan middels een proefles. Dit is geheel vrijblijvend en je kunt deze proefles online inplannen! Zelf heb ik hier ook gebruik van gemaakt dus dit is een goede tip. Woon je eigenlijk te ver weg, dan kun je ook rijlessen volgen in de regio’s Sittard-Geleen of Heerlen-Kerkrade.