Snackmobiel droeg bij aan de perfecte bruiloft

Snackmobiel

SnackmobielSnackmobiel is een bedrijf wat jij zeker moet kennen wanneer jij een feest gaat organiseren. Het is namelijk een hele goede optie wanneer jij mensen snel van eten wilt kunnen voorzien. Er zijn natuurlijk ook hele formele manieren om de catering te regelen, maar dat paste niet zo bij dit event. Ik ben namelijk het afgelopen half jaar bezig geweest om een boerenbruiloft op te zetten voor een van mijn beste vriendinnen. Haar familie is al jaren werkzaam in de landbouw en daarom was dit heel erg toepasselijk. Alle accessoires waren hier helemaal op afgestemd en ik vond dat de catering hier ook bij moest passen. Om die reden vond ik een frietwagen inhuren wel heel erg leuk. Iedereen kan op die manier lekker informeel zijn eigen eten regelen en een plekje zoeken in de boerderij waar het gehouden wordt.

Ken jij de Snackmobiel ook al?

Snackmobiel

Bij Snackmobiel ben ik terecht gekomen via internet. Toen ik ging zoeken naar de mogelijkheid van een patatkar op locatie kwam ik direct bij hen op de website terecht. Hier vond ik veel informatie over alle mogelijkheden die ik hier had. Zo kon ik kiezen uit verschillende menu’s en de daarbij behorende prijzen. Eigenlijk is dit voor ieder budget wel aantrekkelijk, want het begint erg simpel en goedkoop. Ik ben uiteindelijk gegaan voor onbeperkt eten, want het geld liet dit toe. Iedereen die aanwezig is geweest, was heel erg positief hierover en vond het een leuke toevoeging. Het bruidspaar zelf heeft ook heerlijk genoten van een patatje met een lekkere snack. Mocht jij nu nog wat meer informatie willen dan op de website staan, kun jij altijd even contact opnemen. De medewerkers van dit bedrijf beantwoorden jouw vragen namelijk met alle liefde. Ik vind het in ieder geval echt een aanrader voor ieder evenement!