Snel en veilig Bitcoin kopen

crypto

Voorheen was het vrij omslachtig om Bitcoins te kopen, eerst moest je geld overschrijven of je moest het geluk hebben dat je een VISA kaart had dan kon je ze direct betalen. Gelukkig is dit tegenwoordig niet meer aan de orde, Bitcoin kopen iDeal is de normaalste zaak van de wereld. Op verschillende exchanges kun je direct afrekenen als je de cryptomunten hebt gekocht. Bij Bitvavo koop je snel, betrouwbaar en veilig allerlei soorten cryptomunten.

Beste Bank

Beleggers kopen Bitcoin

Bitcoin kopen iDeal wordt vooral veel gedaan door beleggers, zij zien in de cryptomunten het nieuwe goud. Bitcoin is voor de vrije markt, geen overheid die bepaald wat er wel en niet mee gedaan moet worden, bij steeds meer bedrijven kun je met de munt betalen. Wat goud in het verleden was, is vandaag de dag Bitcoin. Goud is door de overheden gecentraliseerd en uit de roulatie genomen, mocht het weer verkeerd gaan met de bankencrisis dan zal goud snel worden ingenomen door de overheid.

Zijn er voldoende Bitcoins?

Er kunnen voldoende Bitcoins in omloop worden gebracht, namelijk 21 miljoen. Er zal dus op een gegeven moment schaarste ontstaan van de munt, gelukkig is de munt deelbaar. Het kleinste deel van een Bitcoins is Satoshi, bij Bitcoin kopen iDeal denk men al snel aan een hele Bitcoin maar dit kan kan ook een aantal Satoshi zijn. Voordeel van de Bitcoin is dat deze van iedereen is, er is geen overheid die over jou Bitcoin kan beschikken of je wallet kan beheren. Er wordt gezegd dat er een moment komt dat het geld zoals nu aan de orde is niet meer zal bestaan.