Super goede en voordelige telefoon reparatie in Delft

Mijn telefoon was gister kapot gegaan en ik wilde deze graag laten repareren. Ik wilde dit graag tegen een lage prijs laten doen en ik wilde graag garantie op de onderdelen die er vervangen zouden worden. Ik ging daarom op het internet op zoek naar telefoon reparatie Delft.


Voordelig en goede service

Toen ik op het internet op zoek ging naar telefoon reparatie Delft kreeg ik erg veel zoekresultaten. Ik wilde graag zo voordelig mogelijk mijn telefoon laten maken en ik had daarom ook een aantal websites met elkaar vergeleken om zo voordelig mogelijk uit te komen. Nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uit op de website van Telgefixt.nl. De informatie waar ik naar op zoek was kon ik allemaal erg gemakkelijk vinden. Ze hanteren erg scherpe prijzen en je krijgt als klant 3 maanden garantie op de onderdelen die je laat vervangen. Dit sprak mij allemaal super erg aan waardoor ik een online afspraak had gemaakt om langs de winkel te gaan. Ik werd door een van de deskundige monteurs erg vriendelijk geholpen. Ik kon meekijken terwijl mijn telefoon gerepareerd werd. De monteur was erg vriendelijk en mijn telefoon was erg snel gemaakt.