Toch een borstvergroting uit laten voeren

Ik loop al jaren met twee verschillende borsten, mijn linker borst is groter dan mijn rechter. In de winter heb ik hier nooit problemen mee, vooral omdat ik dan toch lekkere wijde truien aan heb, maar zodra de zomer eraan komt, raakt mijn humeur er ook van aangetast. Meestal probeer ik dit probleem op te lossen door zeer dikke bh’s te dragen, maar als het buiten erg warm is, dan draag je deze dikke bh ook niet graag. Hoewel ik wel vaker de naam kliniek Veldhoven heb horen vallen ben ik er zelf nooit bewust mee bezig geweest. Tot ik een advertentie op het internet zag, en mijn ogen op een advertentie van een borstvergroting uit laten voeren viel. In eerste instantie dacht ik dat dit meer voor vrouwen is met te kleine borsten, maar al snel begreep ik dat deze ingreep ook voor mij iets kon betekenen. Heb meteen de telefoon gepakt en een afspraak met de plastische chirurg gemaakt voor een eerste consult, wat overigens geheel vrijblijvend is.   dual-plane-zij

Goed gesprek gehad

Moet zeggen dat ik een zeer goed gesprek heb gehad bij de kliniek Veldhoven over de behandeling van een borstvergroting uit laten voeren. De chirurg heeft me duidelijk uitgelegd dat in mijn geval de borsten ook goed opgevuld kunnen worden, zodat ik twee gelijke borsten zal krijgen, tevens vertelde hij me dat het mooier was om beide borsten dan een cupmaat groter te maken. Mijn probleem waar ik elke keer tegenaan loop zal dan voorgoed de wereld uit geholpen worden.   

kv_ill_borstvergroot

Twee gelijke borsten

Inmiddels heb ik een borstvergroting uit laten voeren bij kliniek Veldhoven, en meteen na de operatie kon je al duidelijk een verschil zien. Natuurlijk waren de borsten de eerste paar dagen flink opgezwollen, en moest ik het rustig aan doen, tillen en sporten moest ik de eerste zes weken maar vergeten. Maar ik kan nu al genieten van de gedachte dat ik komende zomer geen rekening meer hoef te houden met mijn ongelijke borsten, ik kan gewoon alles wat ik leuk vind aantrekken, geen slobbertruien of dikke bh’s meer voor mij. Door de keuze om een borstvergroting uit laten voeren bij kliniek Veldhoven voel ik me een ander mens. Eigenlijk had ik deze ingreep veel en veel eerder moeten doen, had ik me jaren terug al een ander mens kunnen voelen, maar ja, toen was ik nog niet zo actief op het internet dan tegenwoordig. Ben daarom nu allang blij dat ik de advertentie voorbij zag komen.   dual-plane-voor

Trots op mijn borsten

 

De tijd is echt voorbij gevlogen, en ik geniet nog elke dag van mijn mooie, twee gelijke borsten. Sta nog steeds elke dag een hele tijd voor de spiegel te pronken. Omdat ik mijn probleem nooit aan iemand had verteld, en niemand wist wat er toen werkelijk aan de hand was, viel het iedereen in mijn omgeving wel op dat ik een stuk vrolijker en zekerder in het leven stond, dat was ruim een jaar geleden wel anders. Maar ook al valt mijn verandering op, dat ik een borstvergroting uit laten voeren, is en blijft mijn grote geheim.  dual-plane-zij