Vind hier uw wellnessbon voor uw vriend of vriendin

Logo de Thermen Nijmegen

Voor de verjaardag van mijn vriendin heb ik een wellnessbon gekocht. En niet zomaar een wellnessbon, Namelijk van de Thermen Nijmegen. Ik heb weliswaar een geweldige ervaring hier gehad, en hoop er samen met mijn vriendin naar toe te gaan.

Nijmegensfeerimpressie de Thermen Nijmegen bad

De Thermen Nijmegen is een mooie uitgebreide saunacomplex met veel diverse arrangementen. Je had er werkelijk alles, het is net een paradijs. Hier verveel je je niet en heb je een geweldige tijd met een vriend of vriendin. Met de wellness bon die mijn vriendin krijgt, kan ze verschillende arrangementen kiezen. Je hebt het alles inclusieve pakket, waarbij het mogelijk is om het grootste gedeelte van de dag in de sauna te verblijven. Je wilt hier werkelijk niet weg! En naast dat je er zo lang in mag zitten, krijg je ook nog eens koffie met gebak.

Extra’swaardebon

De Thermen in Nijmegen is toch wel het saunacomplex metde extra faciliteiten. Zij weten raad met de vraag. Je kunt er zelfs terecht als je niet uit de regio komt. Het is namelijk mogelijk er te overnachten. Dat is een dubbele ontspanning! Ook als ze de sauna bon heeft, en ze wilt liever niet naar de sauna toegaan, is het mogelijk voor haar om naar de beauty en massage salon te gaan. Ze kan hier verschillende behandelingen ondergaan en kan ook een massage krijgen.

Contact

De medewerkers van de Thermen zijn zeer vriendelijk en staan je altijd netjes te woord. Ze helpen mensen graag aan een onvergetelijke ervaring! Super bedrijf, ik raad ze zeker aan bij vrienden en familie.