Voor een groot aanbod aan e-liquid ga je naar Dampstarter.nl

Wanneer je een e-sigaret gaat kopen is het noodzakelijk om die te vullen met e-liquid. Dit zorgt voor een lekkere smaak, waardoor het roken aantrekkelijk wordt. Bij Dampstarter hebben we een enorme keuze aan e-liquid smaken, zo zit er voor iedereen wel een smaakje tussen. Voor alle smaken ben je hier op het juiste adres.

Waarom kiezen voor Dampstarter?

Buiten de keuze uit wel 170 verschillende smaken e-liquid, is het ook ideaal wanneer je gaat stoppen met roken. Een elektrische sigaret kun je namelijk daarmee helpen. Doordat we e-liquid hebben met en zonder nicotine gaat van minderen naar stoppen stukken makkelijker.

Alle e-liquid dat we aanbieden en is van topkwaliteit en van zeer scherpe prijzen. Wanneer je interesse hebt, maar niet weet wat bij jouw past? Geen nood, alle medewerkers hebben ervaring en kennis. Zo kunt u makkelijk contact opnemen tussen 10:00 en 22:30 en helpen we je persoonlijk om de juiste keuze te maken. Voor het hele assortiment kun je terecht op de website.

  • Wanneer je een leeftijd hebt onder de 18, wordt er niet verkocht. De e-liquid met of zonder nicotine maken we geen onderscheidt. Het valt onder de tabaks- en rookwarenwet en daar houden we ons 100% aan.