Voordelen van een elektrische sigaret

Oplader

Het zal je niet ontgaan zijn, dat de elektrische sigaret steeds populairder geworden is. Er zijn verschillende redenen te bedenken, die maken dat men de traditionele sigaret heeft ingeruild voor deze modernere oplossing. In dit artikel zetten we de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje. Er zijn op internet verschillende aanbieders te vinden, waar je een complete starterset kunt bestellen. Een voorbeeld van zo’n webwinkel is Evapor! Deze aanbieder biedt je een breed scala aan modellen en smaakjes. Door voor een navulbare sigaret te kiezen, hoef je deze maar een keer aan te schaffen. Voor welke smaakjes kies jij?

 Elektrische sigaret

Elektrische sigaret is minder schadelijk dan een normale

Een van de redenen om voor een elektrische sigaret te kiezen, is het feit dat deze veel minder schadelijk zijn. Zo bevat een e-sigaret bijvoorbeeld geen teer, wat een kankerverwekkend stofje is. Daarbij wordt er geen koolmonoxide en stikstofoxide geproduceerd door het apparaat. Iets wat bij een normale sigaret wel gebeurt! Dit kan de ademhaling en conditie van mensen ernstig verslechteren. Niet alleen van een roker zelf, maar ook van de mensen in zijn of haar omgeving bij het roken. Ook niet onbelangrijk, een sigaret heeft een zeer schadelijke werking op hart- en bloedvaten. Iets wat bij een e-sigaret veel minder het geval is.

Roken

Wees voordeliger uit met een e-sigaret

Naast de verschillen in de impact op je gezondheid, zit er ook een verschil in de kosten tussen een normale en moderne sigaret. Een normale sigaret is doorgaans veel duurder dan deze moderne variant. Je investeert immers eenmalig in een navulbaar model, waarna je deze opnieuw kunt blijven vullen. Een e-sigaret gaat over het algemeen vele jaren mee, door de duurzame materialen die hierbij gebruikt worden. Bij het navullen van de e-sigaret heb je de keuze uit verschillende smaken. Denk aan fruitsmaken, een snoepsmaakje of een dranksmaak.