Wat kost beton ciré verf?

Het is op voorhand lastig te bepalen wat beton ciré verf gaat kosten. De prijs is afhankelijk van meerdere factoren. Bijvoorbeeld de beton ciré kleuren, de ene kleur voor betonlook verf is duurder dan de andere kleur en de ene kleur is weer goedkoper dan de andere. Ook is de prijs van deze kalkverf afhankelijk van het aantal vierkante meter, dit is natuurlijk logisch want hoe meer van deze verf er nodig is, hoe meer het zal kosten. De afwerking heeft ook invloed op de prijs net als de dikte waarin de verf moet worden aangebracht.

Een duidelijke prijs krijgen

Om de prijs nauwkeurig te kunnen bepalen, is het aan te raden om een offerte aan te vragen. In deze offerte is het slim om duidelijk je wensen aan te geven. Geef ook duidelijk door welke kleur je in gedachte had, hoe dik je het wilt hebben, hoe goed je het schilderwerk afgewerkt wilt hebben en natuurlijk het formaat van de oppervlakte waarop de beton ciré verf moet worden aangebracht. Het is ook mogelijk om zelf je muren te schilderen met beton ciré verf, dan hoef je alleen te weten welke kleur je wilt, hoe dik je de verf wilt en hoeveel vierkante meter je wilt beschilderen. Je hoeft dan geen rekening te houden met hoe je het afgewerkt wilt hebben, want hier heb je dan natuurlijk zelf controle over.

Gemiddelde prijzen voor beton ciré verf

Er zit nog verschil in de prijzen van beton ciré, er is namelijk traditioneel of kant & klaar. De traditionele prijzen zijn als volgt: voor 1 vierkante meter ben je 19 euro kwijt en 27 euro met 1 laag coating. Hoe meer vierkante meter je wilt bedekken, hoe lager de prijs per vierkante meter wordt en hoe meer korting je krijgt. De prijs voor kant en klaar per vierkante beter is 28 euro en 36 euro met 1 laag coating. Ook bij de kant en klare beton ciré verf geld dat het goedkoper wordt per vierkante meter naarmate je meer vierkante meter wilt laten beschilderen.