Zo vind je een goedkoop telefoon abonnement

goedkoop telefoon abonnement

We willen allemaal wel iets minder betalen voor onze telefoon, toch? Het toestel zelf is al zo duur. Een goedkoop telefoon abonnement vinden is dan wel zo prettig. Maar hoe doe je dat eigenlijk? En kan het nog wel, een goedkoop telefoon abonnement vinden? Dat ontdek je allemaal hier.

Het kan nog

Allereerst: ja, het kan nog. Een goedkoop abonnement voor je mobiele telefoon is mogelijk. Het is echter wel even werk. Want de grote aanbieders zullen je altijd eerst de producten en abonnementen laten zien die aan de dure kant zijn. En dat is nu precies wat je niet wil. Er zijn een aantal aspecten waarop je kunt besparen:

  • op het abonnement zelf
  • op de prijs van het toestel
  • op het overstappen
  • op aanvullende belastingen en voordelen bij het abonnement
goedkoop telefoon abonnement

Maak gebruik van aanbiedingen

Allereerst is het goed om te weten dat je gebruik moet maken van aanbiedingen. Vaak gaat een telefoon heel plotseling kapot, bijvoorbeeld omdat je deze laat vallen. Dan krijg je bijvoorbeeld een barst in je scherm. Een los toestel kopen is erg duur. Het loont om dan te zoeken naar een mooie aanbieding. Soms is dat omdat het een tweedehands toestel betreft. Andere keren is het omdat een provider een scherpe aanbieding op een specifiek toestel heeft. Houd in ieder geval altijd de aanbiedingen van providers in de gaten om te zien of je kunt besparen op die nieuwe telefoon. 

Bel met je provider

Heb je al een telefoonabonnement? Dan is het altijd een goed idee om even te bellen met je provider om aan te geven dat je wil overstappen. Wanneer jij dreigt te vertrekken dan komen ze vaak met allerlei aanbiedingen op de proppen. Het voordeel daarvan is dat je ook echt goedkoper uit bent, maar vooral dat je niet met al het gedoe van overstappen zit. Je kunt gewoon blijven waar je bent terwijl de provider alles omzet naar je nieuwe abonnement.